Wat een drukke, gekke maar prachtige week heb ik achter de rug. Iedereen die op Facebook zit heeft allang gezien dat het het een feestweek was in Naaldwijk.

Ik had daar wel eens van gehoord maar iedereen die mij kent weet dat ik niet zoveel naar dat soort feestjes gaat.

Maar om een lang verhaal kort te maken ik was door *Studio Aline* gevraagd ik ik ook kwam naar het feestje om de boel wat op te leuke gewoon door mijn aanwezigheid.

Nou ik kan je vertellen dat het is gelukt hoor want de eigenaren van deze zonnestudio Alie en Jack zijn twee fantastische wereld mensen die ik heb leren kennen, en nu al eigenlijk tot mijn vrienden kring behoren, ja dat kan in een paar dagen.

Heerlijke lui, en trouwens de gehele crew was deze vier dagen grandioos en ook de artiesten, geluidsmensen, en eigenlijk ook het publiek hebben dit feest mogelijk gemaakt met zijn alle.

Er is geen ongetogen woord gevallen terwijl de drank rijkelijk vloeide en iedereen daardoor ook steeds vrolijker werd. Heerlijk, en zoals ik al tegen de eigenaren van *Studio Aline* had gezegd tijdens mijn dank woordje aan het einde van het feest, als ik hoor dat de mensen zingen ‘Waar is het Feestje….Hier is het feestje’ dan roep ik gelijk in Naaldwijk.

Ook de artiesten waren top zoals: Michael Angelo, Guido van Zutpfen, Jair de Groot, Gio Swikker, Hermano, André Pronk, Romano, La Sonrisa en vele anderen.

En dan moet ik wel er bij zeggen dat die André Pronk echt voor geen meter kan zingen, en ik weet echt niet wat deze man heeft. Hij stond tijdens zijn optreden met zijn kont te schudden en geloof mij nou dat ze dan in China de asbakken buiten zetten.

Maar het publiek vrat zijn stront zo geweldig vonden ze het en ik moet zelf toegeven dat hij vermakelijk was, en dat had ik echt nooit gedacht. En buiten dat, ik heb effe een tijdje met hem zitten praten en het blijkt dat het gewoon een leuke vent is.

Ik hoop echt dat ik volgend jaar weer word uitgenodigd bij Alie en Jack want ik weet nu weer hoe een gezellig (straat) feestje mot zijn, en nogmaals even mijn dank uitspreken want zelfs mijn Corretje heeft genoten die dag dat ze er is bij geweest.

En ook mijn dank aan mijn vriend Plofkoppie die het feest afsloot met een spetterend *You Never Walk Allone* en ik zal maar niet vertellen wat die Chinezen tijdens zijn optreden hebben gedaan lol!!

Nu deze aankomende week hoop ik dat de mannen die met mijn auto bezig zijn, ramen beplakken Robbie T Shirt, Achteruitrijcamera plaatsen Nick Secreve, Peter stopcontact maken en Loek mijn zwager console, zitje Jimmy en ophanging van mijn rij-platen maakt en dan als laatste effe dan naar *Cor Tapijt* die in mijn bus tapijt aan gaat brengen.

Ja, en dan de afsluiter van deze column want daar hebben Corretje en ik door in een deuk gelegen en kunnen jullie zien dat niet ik de lolbroek in huize Bres ben.

Het is een beetje een raar praatje, ik was naar de wc geweest en ik riep tegen mijn Corretje *raar joh Cor ik lijk wel een konijn want ik schijt allemaal kleine keuteltjes* krijg ik als antwoord terug nou dat word het tijd dat je gaat verhuizen naar diergaarde Blijdorp want je schijt als een konijn, je stinkt als een bunzing, je snurkt als een Os, je vreet als een varken, je ziet eruit als een buldog, en als je een pijntje heb dan schreeuw je als een speenvarken.

Ja, en dan kan je mij weggooien want af en toe komt ze uit de hoek dan zou je ze er zo weer in zetten. Maar effe zonder dollen, ik hou van haar humor en dat zou ik voor geen goud willen missen.

Ik hoop dat jullie net zo fijne week krijgen.

Tot volgende week allemaal!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in