Wat een week weer van ups en downs niet te geloven, in het begin zat alles tegen want ik kreeg mijn scootmobiel niet in mijn busje. Ja maar dat is toch geen punt zo je zeggen maar er zitten achterop twee van die kleine kut wieltjes om de klap op te vangen als je de stoep afgaat.

Nou doe ik dat bijna nooit dus van mij mogen die ondingen er afgehaald worden. Maar dat schijnt weer niet te kunnen omdat ze aan het motorblok vast zitten, maar zoals gewoonlijk weet mijn zwager Loek overal raad op.

En nu gaat hij die oprijplaat verlengen zodat eerst de gewone wielen de plaat raken, en dat de scootmobiel de bus in kan. En dat hij niet blijf steken op die kleine klote wieltjes waardoor de gewone wielen rond bleven draaien.

Ook heeft Henni een mooi kussen in elkaar genaaid voor Jimmy zodat die pik ook tijdens onze reizen met Trumpy ook lekker comfortabel zitten kan, en tot mijn verbazing kan mijn schoonzusje heel goed naaien.

Ja, en dan heb ik me eigen natuurlijk zoals iedere normaal denkende Nederlander enorm zitten ergeren aan dat stomme klote proces tegen Geert Wilders. Die Opstelten die motten ze ook maar eens een paar jaar in de bak wegstoppen, en de sleutel wegpleuren.

Want om nou te zeggen dat het OM Wilders beter kan laten vervolgen omdat hij ons dan niet voor de voeten loopt, dat is natuurlijk een politieke doodzonden om zo je opponenten te willen uitschakelen.

Het is toch godverdomme een grote blamage en schande dat terwijl het OM zelf vind dat Wilders niks strafbaars heeft gedaan om hem dat toch maar aan te pakken.

En ik mag hopen dat nu eindelijk het gezonde verstand gaat zegevieren en dat dit hele politieke schouwspel/toneelspel af te blazen, en Geert wilders met een flinke schade vergoeding en excuses naar huis te sturen.

En dat dan die lui van het OM en Opstelten een gedwongen opname aan hun broek krijgen wegens wangedrag. Ik denk dat er plaats genoeg is in die TBS klinieken omdat die klootzakken die er horen te zitten bijna allemaal gewoon buiten de inrichting lopen, en waarom lopen die buiten nou gewoon omdat het een corrupte tyfus bende is.

Iedereen heeft ook de beelden kunnen zien van onze ‘Haagse Jordy’ die later ‘Oualid el B’ blijkt te heten, en die een verkeersregelaar de huis vol schold, dreigende stoot bewegingen maakte en een vieze gore stinkende fluim in het gezicht van deze verkeersregelaar rochelde op het Centraal Station hier in Den Haag. Mijn bewondering gaat zeker uit naar deze wegwerker die zijn kalmte perfect wist te bewaren.

Jan Roos scheef op mijn reactie op dit gebeuren “wat had jij dan gedaan Henk met je scootmobiel over zijn tenen gereden?”

Nou Jan ik mag dan wel in een scootmobiel rijden maar als iemand mij zoiets zou flikken hoe of wanneer dat weet ik niet, maar vlak voor zijn dood is het laatste wat hij gezien heeft mijn gezicht, want als er iets vernederend en verrot is het wel iemand in zijn bek te spugen, dan heb ik toch maar liever een paar stompen voor mijn kop.

En ook dus weer een (groot) foutje van het AD om zomaar klakkeloos aan te nemen dat de spuwer Jordy heette. Nee je weet wat ze zeggen toch *als het praat als een Marokkaan en het spuugt als een Marokkaan dan is het ook een Marokkaan*.

Nou zullen het er wel weer een hoop niet met mijn eens zijn omdat je dan net zoals deze verkeersregelaar je andere wang zou motte toekeren……nou mooi niet, hij is dan gewoon mijn. Lukt het niet met mijn scoot dan wel met mijn Trumpy!

Ja, en ik heb ook weer filmpies voorbij zien komen van dierenmishandeling en daar ga ik hier maar niks over zeggen anders wordt je weer uit gemaakt voor smerige PVV tokkie en racist, maar daar kan je eigenlijk tegenwoordig alleen maar erg trots op zijn.

Ik heb van de week wel weer verschrikkelijk gelachen want ik had wat water gemorst in de keuken toen ik me eigen effe had opgefrist. Toen ik thuis kwam vertelde mijn Corretje dat ze was uitgegleden en boem pats ineens op haar grote kont zat. Je kon mij weggooien van het lachen, nadat ik eerst had gevraagd of ze niks mankeerde natuurlijk.

En geloof het of niet maar karma is een bitch want 2 dagen later verstapte ik me eigen in mijn studio en ook ik zat op mijn reet, en nu heb ik toch een pijn in me flikker. (leuk hé)

Dan nog effe een berichtje en een goeie raad voor die lamlul (ander woord voor politicus) van een Ferdinand Grapperhauss….geeft die politieagenten een teaser vriend, en ga een wat meer achter de gewone wouten staan, want iedere dag worden er wel agenten in elkaar gemept. Dus luister nou is naar mij…..EN DOE ER WAT AAN VRIEND!!

Tot volgende week allemaal!!!!!!!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in