Gouden Eeuw schilderij

Zojuist las ik iets waar m’n voelsprieten op reageren: “De Verenigde Staten hebben Nederland tientallen keren aangeboden om op welke manier dan ook hulp te bieden bij het terughalen van Nederlandse Syriëgangers.”

Mijn mening is glashelder over Syriëgangers: die mensen hebben glashelder aangetoond dat ze het Nederlanderschap niet waardig zijn!! Dus wat mij betreft worden de paspoorten ingetrokken, en daarmee is de zaak gesloten.

Gelukkig zijn er ook nieuwsberichten die mij wel vrolijk maken, zoals “Inbrekers hebben een massief gouden toilet gestolen uit een achttiende-eeuws paleis ten westen van Londen. Het gaat om een kunstwerk uit 2016 dat er pas twee dagen stond. De geschatte waarde is ruim een miljoen euro.”

Wat mij betreft mogen de VS buiten de gouden pot pissen… 🙂

Bronnen:
NOS.NL & NOS.NL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in