Dat de ̶N̶e̶d̶e̶r̶l̶a̶n̶d̶s̶e̶  Multicultilandse overheid bukt voor minderheden als Sylvana S en de social justice warrior’s dat is bekend. Dus was het niet zo’n verassing dat de overheid het boerkaverbod gedoogd.

Nadat er mensen waren opgepakt op een demonstratie voor het boerkaverbod, omdat ze een bivakmutsje droegen besloot Pegida een bivakmuts demonstratie te houden om de dubbele maat te laten zien.

Overigens is Pegida niet de enigste groep die ontevreden is met het niet handhaven van deze wet ook het ̶ ̶C̶D̶A Christenen dienen Allah de partij die Westlanders wil dwingen een islamitische school in het Westland te  bouwen is niet tevreden over het handhaven van de wet.

Op de demonstratie, die landelijk is aangekondigd, was alleen #Ongecensureerd aanwezig als videomedia. Wel waren er vele demonstranten en wat fotograven op de been. Tot overmaat van ramp, kwamen de boerka’s die tegen het boerkaverbod zijn, ook nog eens lekker provoceren.

Gelukkig heeft Edwin Wagensveld, samen met de hele groep demonstranten, de rust kunnen bewaren.

1 REACTIE

  1. Er is een vraag de ik aan Wilders vraag ik wil graag een eerlijk antwoord stel je voor Wilders dat boerka ook verplicht was in joods geloof wat zou je doen blijft je op je steunpunt of ga je juist vrouwen met boerka verdedigen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in